За нас

Фирма  „Василев ВМ“ ЕООД е основана през 1994 година със седалище в град Пловдив и има дилърска мрежа в София, Варна, Шумен и Русе.

Ние сме дружество с изцяло частен капитал и сме активни в областта на бетонната и строителната  техника вече повече от 25 години.

Основните дейности на компанията са търговията на нова и употребявана строителна техника, както и широка сервизна дейност.

„Schwing/Stetter GmbH“ и „Wacker“

„Василев ВМ“ е официален търговски представител на водещия немски производител за бетон-помпи и бетон-миксери „Schwing/Stetter GmbH“ за България от 1995 година.

През 1996 година „Василев ВМ“ ЕООД става и основен вносител и дилър на „Wacker“ за България с фокус търговия на малогабаритна строителна техника.

С течение на времето фирмата се превръща в един от основните фактори на българския пазар за бетонна техника.

Резервни части и сервиз

„Василев ВМ“ разполага с голяма складова наличност на резервни части, което дава възможност за бърза реакция и извършване на ремонтите във възможно най-кратък срок.

За да поддържаме сервизната си дейност на най-високо ниво разполагаме с екип от добри специалисти и опитни сервизни монтьори, които се грижат за качественото извършване на ремонтната дейност.